Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky a puzdrá na fotoaparáty
- Pevné a šikovné puzdierko
Perfektné
- malá, spratná
- hraničná pre väčší fotoaparát - dá sa uložiť len v jednej polohe
veľmi dobá
- Uvedené pútko k fotoaparátu (digitálna zrkadlovka Canon d7) dobre sedí na chrbtovej časti ruky a umožňuje núdzové zhotovenie záberu s použitím len jednej - pravej ruky. Uvítal som k súprave priloženú skrutku so širokou hlavicou aká sa používa u statívu, ktorá slúži k uchyteniu popruhu pútka k spodnej časti tela fotoaparátu.
- Zrejme, keďže ide o výrobok Made in Vietnam, celková veľkosť - dĺžka/šírka vypolstrovanej časti pútka - je vyhotovená na užší rozmer chrbta pravej ruky (napr. veľkosť rukavice č. 8 - 9 v podmienkach EÚ), takže popruhy musím mať nastavené na ich maximálnu dĺžku. Preto hodnotím produkt 4 hviezdičkami.
Produkt splnil moje predstavy, s výhradou v časti "Proti" tohto hodnotenia.
- relativne lacny
- lahko sa don dostane fotoaparat
- vodotesnot len 5 metrov
ked potrebujete obal ktory budete pouzivat na snorchlovanie je to idealna volba, Na potapanie budte potrebovat nieco tvrdsie ale to si pripravte miesto stovky niekolko tisic.
pekne, kvalitne puzdro, aj s priehradkou napr. na nahradnu bateriu, odporucam
- veľmi praktické púzdro
potrebujem mať pri sebe viacej kariet a sú dobre chránené
- vyzerá dobre
- je trošku malý, ale to je moja chyba, mala som si fotoaparát lepšie odmerať
spokojnosť
- Za dobrú cenu, vždy som chcel niečo, čoby nahradil klasický popruh - ktorý dodávajú k zrkadlovkám. Videl som na internete výhody.
Vhodný pre fotografov, ktorí sa venujú pouličnej fotografií, dokumentárnej ale aj rodinne. Pohodlné nosenie.
- sadne presne pre sony dsc h-300
veľmi som spokojný
- funkcnost, postranne vrecka na zips, polstrovanie, atraktivny dizajn
- absentujuce predelovaci elemenet, privelke pre zakladyn nikon D3200 a zakladny objektiv 18-55
ak by som mal vacsiu zrkadlovku s vacsim objektivom, ponechal by som si tuto brasnu
- Rýchlosť dodania a cena.
- žiadne
- Pevná šnúrka, neroztrhne sa
- Časť na redukciu dĺžky na krku veľmi nedrží a po čase mi mobil spadne až nami dĺžku šnúrky
Spokojný
- cena+
cena
- pre 4 SD karty, čo som chcel to som dostal, malé, skladné
spokojnosť
- kvalitné materiály a šitie
- veľký výber farebných variant tovaru
- vhodný aj na robustnejšie kompakty
- popruh v cene
- že vraj záruka 25 rokov (píšu tak na blistri :-))
- vedel som, čo kupujem, takže nič :-)
jednoznačne doporučujem, v OKAYku ma vyšla na 8 eur
- 3213
- 213
312
- Vodotesne univerzalne puzdro
- snurka, ktora sa da pripevnit k ramenu alebo na krk
- reaguje s kremom a slanou vodou, ostava matne
- zvlnenie v okoli sosovky deformuje obraz
Puzdro som vyuzil na dovolenke. Po pouziti je potrebne ho umyvat a vysusit. Trochu zreagovalo s kremom a solou, niektore fotky su preto zahmlene. Zakrivenie v okoli sosovky deformuje obraz, co je problem hlavne vtrochu vecsej hlbke vo vode, kedze svetlo prechadza roznymi prostrediami. Je mozne pouzit aj ako ochranu proti dazdu alebo prachu (napr. na motokarach v pusti).
- kvalitne urobena taštička na mieru
Pre jeho kvalitu a farbu
som spokojny s tymto vyrobkom
produkt sa mi dobre použiva
odporučal by som ho ostatnym
- dobre puzdro mam Nikon D5200 a v pohode sa tam vojde este je tam aj miesto, skoda ze to nie je tesnesie, ale ok
- nic
spokojny s produktom
- Dobré púzdro pre dig.fotoaparát
- Vpredu má malú kapsičku pre pamäťovú kartu
- Má aj popruh na rameno
Doporučujem aj ostatným
Zobrazujem 241 - 260 zo 309 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Ďalšie »