Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky a puzdrá na fotoaparáty
- miesto na množstvo techniky
- mäkký spodok tašky
- praktické využitie aj pre väčšie kompakty, odporúčam
- stredne malý batoh, kde sa vôjde Canon RP s nasadeným 100-400 a RF 35mm, RF 50mm, RF 16mm, RF 24-105 všetko spolu
- popruhy na statív
- miesto na tablet a notebook
- miesto na fľašu z vodou
- je možné nosiť ako batoh na chrbte ale aj ako celkom nenápadná taška na plece, alebo kvázi kufrík. To sa hodí na slávnostnejšie podujatia
- kapsa s foto vecami sa dá vybrať a použiť na skladovanie objektívov, vôjdu sa mi tam všetky RF, ale malé musia byť nastohované na sebe
- naozaj je to hybrid, ale ešte si asi kúpim Manfrotto čiste na turistiku, s viacerými priehradkami a vyberaním z oboch bokov a viac miesta
- po naprataní všetkými objektívmi už zostane miesto len na doklady a peňaženku
- vôjde len 14 ka notebúk 15 už žiaľ nie
Fotak je vzdy po ruke odkedy mam Peak Design Capture.
- super
Je to presne taký rozmer ,ktorý momentálne potrebujem na jeden kus z mojej fototechniky. Relatívne kvalitný ako nový kus, uvidím ako sa osvedčí po dlhšom požívaní.
- Kopmatkna no priestranna
- dostatok prepazok
- dostatok dalsich vreciek a uloznych miest
- Overena znacka Fomei
- Rychle dodanie
Brasna je presne taka ako som cakal. Vyborne prevedenie. Material sa mi tiez pozdava. KRasne sa mi do nej zmesti telo an iekolko objektivov. Vybavenie bolo bez problemov. Na Zoomy.sk sa mozem vzdy spolahnut.
- Za danú cenu super
Ak hľadáte luxus tak treba hľadať niečo iné, ale ak hľadáte účelovú vec za málo peňazí , tak super.
- pevnosť
- zamykanie je len atrapa
SmallRig Leather Camera Neck Strap 3485
Pridané: 15. februára 2023
(naposledy upravené 15. februára 2023)
Zakúpený v Syntex
Vyhovuje mi kožený popruh k fotoaparátu
- Tvar, dizajn, funkčnosť
- Možno keby mali biely
- Nedávajú k tomu tie cvocky
Skoro povinnosť pre fotografa, ideálna vecička na odkladanie fotaku
Sklamalo ma len to, že tam neboli tie rychloupinaky, nevadí dokúpim aj tie
- kvalitné materiály a prevedenie
- puzdro obsahuje aj niekoľko priehradiek a vreciek
žiadna, snáď len to, že toto väčšie puzdro neexistuje aj v prevedení so žltými doplnkami, tak ako jeho menšia verzia...
uvedene rozmery v popisku produktu vobec nesedia, v reale je puzdro ovela mensie (4-5 cm je oproti ocakavanym potrebam vela), takze sklamanie
- build quality, pouzite materialy
- modularnost
- estetika
- in general solidny produkt
- dokupovanie prislusenstva
- bocne vrecka
- nevystuzeny spodok batohu
- dokupovanie prislusenstva
Kvalitny batoh, ktory ale v zaklade nema ani len organizery a tym padom je v podstate nepouzitelny. S prislusenstvom je to uz ale ina kava, ale s tym logicky narasta aj cena, ale aj potencial. Kazdy si ho moze prisposobit svojej vybave. Keby mal pevnejsi spodok na ktorom pekne stoji a inac vyriesene bocne vrecka, tak dam 5/5.
- Pohodlný
- Veľké odkladacie priestory
- Množstvo popruhov pre najlepšie nastavenie
- Celková spokojnosť
- Kvalita spracovania
- Nič, všetko je v poriadku
Ruksak splnil účel, pre čo bol kupovaný. Pohodlne sa do priestoru pre fotoaparát zmestí väčšia zrkadlovka napríklad Nikon D7100 plus jeden náhradný objektív, alebo dron Mavic 2 PRO plus ovládač a náhradná batéria, a to dokonca aj v pevných prepravných púzdrach. Ruksak je pohodlný a veľmi dobre sa nosí. K výbornému pohodliu prispievajú aj hrubé, ale zato mäkké popruhy na ramená. K ruksaku sa dodáva aj príslušenstvo v podobe rôznych popruhov, vďaka ktorým si môžete k ruksaku pripnúť ďalšie fotoaparáty, alebo mobilný telefón. Za mňa veľmi dobrá voľba na jednodňovú turistiku.
- Spracovanie materialy
- Pristupnost pri otvoreni
Ľahký, kvalitný materiál, dobre sa nosí. Odporúčam tento výrobok.
Peak Design Slide Lite modrý SLL-MN-3
Pridané: 4. decembra 2022
(naposledy upravené 4. decembra 2022)
Zakúpený v zoomy.sk
Neviem hodnotiti, je to darcek.
Dobrý pomer kvality a ceny. Pekne spracovane a odolne puzdro. Pouzivam pre Fujifilm XT 4.
- velkost a material.
Zobrazujem 101 - 120 zo 309 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...16 Ďalšie »